FOCUS, privéles Nederlands - Nabu academy
1548
page-template-default,page,page-id-1548,bridge-core-3.0.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

FOCUS, privéles Nederlands

privéles Nederlands

Samen met mij werken aan het bereiken van een specifiek doel, met privéles Nederlands. Dat kan met FOCUS, mijn 1-op-1-trajecten. Een focustraject is altijd op maat gemaakt. Je krijgt privélessen, opdrachten, ondersteuning tussen de lessen door & alles wat je verder nodig hebt om je doel te bereiken.

€ 995,-, inclusief BTW (1 tot 3 maanden intensief samenwerken). Veel van mijn studenten hebben een focustraject bij hun werkgever kunnen declareren als opleidingskosten.


Voorbeelden van oud-studenten:

FOCUS: spreken

Met meer zelfvertrouwen spreken. Je heel precies uitdrukken. Uitdrukkingen niet alleen begrijpen maar ook zelf kunnen begrijpen. De zinsstructuur helemaal onder de knie krijgen. Daar werken we aan als we de focus leggen op spreken.

Wekelijks of een keer per twee weken een uur lang alleen maar praten, 1 op 1. Ik verbeter je waar dat nodig is en ik help je nog preciezere woorden en uitdrukkingen te gebruiken. Ook tussen de lessen door ben je gefocust op je doel, door de opdrachten en mijn steun en uitleg op afstand.

FOCUS: presenteren

Een presentatie voor een grote groep collega’s, in het Nederlands, Een pitch aan een klant. Een auditie, Ik heb mijn studenten er allemaal mee geholpen. Gefocust werkten we aan het verbeteren van de dingen die van belang waren: duidelijk en precies formuleren, tekstopbouw, rust en zelfvertrouwen.

Samen stellen we een programma samen, binnen de tijd die je ervoor hebt. Met privéles Nederlands en coaching en steun op afstand.

FOCUS: schrijven

Schrijven is in veel banen een belangrijk onderdeel van het werk. En er kan ontzettend veel tijd in gaan zitten! E-mails, rapporten, verslagen: ik help je ze beter én sneller te schrijven.

In de lessen nemen we je werk en de teksten die je daar moet schrijven als uitgangspunt. Hoe pak je het aan? Wat is een goede structuur? Welke woorden zijn goed om te gebruiken? Je krijgt op maat gemaakte schrijfopdrachten voor thuis. Bij belangrijke werkteksten lees ik op afstand met je mee.

FOCUS: uitspraak

Een goede uitspraak is belangrijk om goed begrepen te worden. Hoe duidelijker en Nederlandser je uitspraak, hoe makkelijker en beter je door anderen begrepen wordt.

Een paar weken focussen op je uitspraak zorgt voor een enorme stap vooruit. In de privéles Nederlands doen we oefeningen om je uitspraak te verbeteren. Tussen de lessen door doe je korte spreekopdrachten.

Waar bestaat het Focustraject uit?

  • een aftrap van 2 uur waarbij we je doelen duidelijk maken en ontdekken wat nu de beste manier van leren is. Zo kunnen we de best mogelijke planning maken voor het traject.
  • 4 x 1,5 uur 1-op-1-les (flexibel in te plannen van maandag tot en met donderdag, overdag)
  • speciaal voor jou gemaakte oefeningen, voor in de les en thuis
  • vragen stellen, feedback en steun tussendoor