Over Nabu academy - Nabu academy
78
page-template-default,page,page-id-78,bridge-core-3.0.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Over Nabu academy

Nederlands voor B2 en C1

Ik help je om je helemaal thuis & jezelf te voelen in het Nederlands.

Hoi! Mijn naam is Rebecca van Raamsdonk en ik ben de oprichter van Nabu academy. Ik houd van taal, talen leren en lesgeven over taal.

Ik studeerde Frans, Europese Studies en Geschiedenis in Amsterdam, Parijs en Lissabon. Ik spreek vijf talen naast het Nederlands en ik ben gecertificeerd docent Nederlands als tweede taal.

Als kind (en ook nog wel daarna) droomde ik ervan om alle talen van de wereld te spreken. Dat doel heb ik inmiddels iets naar beneden bijgesteld, maar mijn liefde voor talen is er niet minder om geworden.

Ik heb honderden mensen in Amsterdam en omstreken geholpen om Nederlands te leren. Met Nabu academy help ik vergevorderden op een praktische, toegankelijke en inspirerende manier nog beter Nederlands te spreken en te schrijven.

Als vergevorderde heb je andere wensen en behoeften dan een beginner. Daarom bied ik persoonlijke en flexibele trajecten aan.

Ik vertel je er graag meer over met een digitale kop koffie.


Hoe je van Nabu academy kunt leren:

Wekelijks beantwoord ik vragen & geef ik tips om nog beter Nederlands te leren in Nabu’s Nederlandse podcast.

In mijn e-book Moeiteloos elke dag Nederlands oefenen lees je hoe je Nederlands leren combineert met de rest van je leven 🙂

Tips & inspirerende verhalen deel ik wekelijks in Nabu’s brief. Precies op jouw niveau, mét uitleg van woorden & uitdrukkingen.

In een gratis Koffiepraatje kun je me vertellen over je dromen en doelen in het Nederlands.

Een maand lang focussen op je uitspraak, met Uitspraakboost.

1 op 1 aan de slag, om écht in korte tijd veel beter te worden.