Over Nabu academy

Nederlands voor vergevorderden

Hoi! Mijn naam is Rebecca van Raamsdonk en ik ben de oprichter van Nabu academy. Ik houd van taal, talen leren en lesgeven over taal.

Ik studeerde Frans, Europese Studies en Geschiedenis in Amsterdam, Parijs en Lissabon. Ik spreek vijf talen naast het Nederlands en ik ben gecertificeerd docent Nederlands als tweede taal.

Als kind (en ook nog wel daarna) droomde ik ervan om alle talen van de wereld te spreken. Dat doel heb ik inmiddels iets naar beneden bijgesteld, maar mijn liefde voor talen is er niet minder om geworden.

Ik heb honderden mensen in Amsterdam en omstreken geholpen om Nederlands te leren. Met Nabu academy help ik vergevorderden op een praktische, toegankelijke en inspirerende manier nog beter Nederlands te spreken en te schrijven.

Als vergevorderde heb je andere wensen en behoeften dan een beginner. Daarom bied ik persoonlijke en flexibele trajecten aan.

Ik vertel je er graag meer over met een digitale kop koffie.


Op mijn blog geef ik tips voor taalboeken, beantwoord ik taalvragen en deel ik eigen ervaringen met het leren van een nieuwe taal.

Je kunt Nabu academy ook volgen op Instagram. Daar geef ik dagelijks tips en motivatie om nog beter Nederlands te leren.