Nederlands voor vergevorderden (B2 & C1) - Nabu academy
1350
page-template-default,page,page-id-1350,bridge-core-3.0.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Nederlands voor vergevorderden (B2 & C1)

Ik help je graag om nog beter Nederlands te spreken en te schrijven. Zodat je helemaal thuis & jezelf kunt zijn in het Nederlands.

Mijn aanbod Nederlands voor vergevorderden bestaat uit groepscursussen en -workshops, en 1-op-1-focustrajecten (privé). Hieronder vertel ik je er meer over.

Let op: mijn ideeën gaan vaak sneller dan mijn website. Het is verstandig me te volgen op Instagram of je te abonneren op Nabu’s brief om op de hoogte te blijven!

Nederlands voor vergevorderden

De Conversatieclub

Op je best in het Nederlands! De allerleukste groepscursus om nog beter te spreken. 3 maanden, in een kleine groep, op twee niveaus (B2/C1 en C1/C2).

Wanneer: half januari – half april 2024

Masterclass Plan je Nederlands

Je spreekt al goed Nederlands (ongeveer B2-niveau of hoger) en je wil je Nederlands verbeteren. Maar hoe pak je dat aan? En hoe houd je het vol?

Ik help je erbij in deze online, zelfstandige masterclass!

Start: wanneer je wil – je krijgt direct toegang

Live dag: Jezelf zijn in het Nederlands

Een dag over jou en het Nederlands, met lekker eten en goede gesprekken, in Amsterdam

Wanneer: 9 maart 2024

1-op-1 FOCUS

1-op-1 met mij je Nederlands verbeteren. Volledig op maat gemaakt, met intensieve begeleiding en privélessen,

Start: flexibel, 1 à 2 plekken per maand beschikbaar


Hoi! Ik ben Rebecca, de oprichter van Nabu academy. Al ruim tien jaar geef ik Nederlandse les aan anderstaligen.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlands voor vergevorderden. Ik help je je vocabulaire uit te breiden en je uitspraak te verbeteren. Ook help ik je de laatste kleine foutjes te verbeteren.

Ik studeerde Frans, Europese Studies en Geschiedenis in Amsterdam, Parijs en Lissabon, en ik ben gecertificeerd docent Nederlands als tweede taal.